Sectoren

Utiliteit

Als u een nieuw pand gaat realiseren, is het de vraag. Hoe creëert u ruimte voor de toekomst? Hoe vertaalt u een productieproces, (nieuw) bedrijfsconcept of uitdagende visie naar stenen? En wie draagt ervoor zorg dat het ontwerp naadloos overgaat in de realisatie?

Complexe projecten

Met 2doubleyou naast u is geen project te uitdagend en geen nieuwbouw te complex. Wij maken het u makkelijk om als opdrachtgever uw ambities vast te houden én te realiseren. Voor de ene organisatie een pand dat een revolutionair dienstverleningsconcept ondersteunt. Voor de andere organisatie de bouw van een complete fabriek aan de andere kant van de wereld. Voor een derde opdrachtgever een bouwproject met complicerende randvoorwaarden.

Ontwerp en projectmanagement

Wij tekenen er graag voor. Letterlijk: we beschikken over de ontwerpers die ideeën en programma’s van eisen vertalen in aansprekende architectuur. Maar we zijn meteen uw projectmanager. We brengen structuur in het project. Zorgen dat de juiste keuzes en de juiste afspraken op het juiste moment door de juiste partijen worden gemaakt. We verbinden in een vroeg stadium ontwerp met uitvoering en visie met concrete huisvesting. En we blijven erbij. Bewaken planning en budget, begeleiden aanbestedingen, sturen de uitvoering, bewaken de kwaliteit. We nemen gerust de verantwoordelijkheid voor de integrale uitvoering. Inclusief bijvoorbeeld interieur-inrichting, machine-specifieke installaties of de complete verhuizing. Zo creëert u ruimte voor de toekomst – en houdt u ondertussen ruimte in uw hoofd.

Adresgegevens

Volg ons