2doubleyou

Het geheim van verbinding

Het vertalen van uw huisvestingsbehoefte vanuit de leefwereld van de gebruiker, dat is wat 2 double you drijft. Geen stapels papier, maar een concrete en praktische vertaling naar advies en ontwerp. Dit doen we door het aanbieden van een integraal pakket aan producten en diensten, van strategie tot ontwerp. Betrokken, betrouwbaar en korte lijnen is wat onze samenwerking met u typeert.
 

Missie en visie

2doubleyou creëert vanuit de leefwereld van de gebruiker huisvestingsconcepten en vertaalt deze naar een passend en bruikbaar resultaat. Wij zijn voor onze klanten een betrouwbare en betrokken partij, die op het gebied van huisvesting een compleet pakket aan producten en diensten levert. Wij zijn geïnteresseerd in zowel de klant als de gebruiker. Hierdoor past het resultaat bij de bedrijfsfilosofie van de klant en de leefwereld van de eindgebruiker. Wij dagen de klant uit buiten de kaders te denken, bieden creatieve oplossingen en houden focus op het einddoel.

 

Speez is het ontwerplabel (interieurarchitectuur) van 2doubleyou die als huisvestings-adviesbureau mooie projecten realiseert voor toonaangevende opdrachtgevers in met name zorg en onderwijs. We werken nauw samen met de eindgebruikers en weten verbindingen te leggen tussen gebruik en gebruiker. Bouwkundige ontwerpen en interieurarchitectuur, kloppend tot in detail. 2doubleyou bereidt het ontwerp voor met een degelijk huisvestingsadvies waarbij gebruik en gebruiker hand in hand gaan. Samen met gebruikers onderzoeken we vanuit speciaal ontwikkelde methodiek de meest effectieve toepassingen. Met als doel huisvesting klaar te maken voor de toekomst.

De mensen van 2doubleyou en Speez

Winold Wijnholds, directeur

Winold is oprichter van 2 double you. Visionair en strategieontwikkelaar, maatschappelijk betrokken. Stelt kritische vragen. Heeft een zwak voor vormgeving, gaat voor de menselijke maat.

Dirk Corsèl, adviseur

Complexe uitdagingen? Dirk schuift graag aan bij de klant, op zoek naar de vraag achter de vraag. Ontrafelt vraagstukken tot hun essentie en vindt samen met de opdrachtgever een oplossing. 

Maarten ten Oever, adviseur huisvesting

Voor Maarten is elke opdrachtgever uniek. Vanuit die overtuiging gaat hij op zoek naar de beste huisvestingsoplossing, passend bij de wensen van de gebruikers. Bij ieder project tekent Maarten voor de gewenste ondersteuning.

Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures

Wij zoeken enthousiaste en ervaren medewerkers. Solliciteer nu!

Onze vacatures

Antoinette Broens, interieurarchitect

Rianne Nieuwland, interieurarchitect

Oscar Rosier, ontwerper

Huisvestingsadvies

Welke huisvesting biedt ruimte voor de toekomst? Dat is de kern van uw vraag om huisvestingsadvies. U hebt een historisch gegroeid vastgoedbezit. En een meerjarenvisie op de ontwikkelrichting van uw organisatie. Hoe verenigt u die twee?

Projectmanagement

De realisatie van huisvesting vraagt om een adequate projectorganisatie en krachtig projectmanagement. 2doubleyou waarborgt dit. Als projectmanagers begeleiden we de vertaling van het operationeel huisvestingsplan naar te realiseren projecten.

Verandermanagement

De ontwikkeling van huisvesting, impliceert veranderingen voor mensen. Voor gebruikers. Voor individuen. Dat is mooi – maar vraagt ook om zorgvuldigheid. Bij 2doubleyou geven we daarom veel aandacht aan verandermanagement. In twee opzichten.

Adresgegevens

Volg ons