2doubleyou

Het geheim van verbinding

Ruimte voor de toekomst creëren. Dat beschouwen we als onze missie. Als bureau voor huisvestingsadvies helpen we u de huisvesting te realiseren waarmee u op de toekomst bent berekend. We maken samen met u een doordachte vertaalslag van organisatiestrategie naar huisvesting. Van visies en verwachtingen naar vierkante meters en stenen. Dat ervaren onze opdrachtgevers als een waardevol proces. Het geheim? We verbinden.

2doubleyou verbindt

We verbinden de abstractie van strategie met de werkelijkheid van huisvesting. De toekomst met vandaag. Kwalitatieve uitgangspunten met kwantitatieve maatstaven. Zakelijke voorwaarden met menselijke behoeften. We verbinden zó dat bestuurders in control zijn en gebruikers zich betrokken voelen. Dat is een succesfactor bij de realisatie van zelfs de meest ambitieuze huisvestingsplannen.

Specialist in zorg en onderwijs

We zijn gespecialiseerd in de huisvesting van zorg- en onderwijsorganisaties, met een accent op academische en algemene ziekenhuizen, hbo-instellingen en universiteiten. Multi- stakeholderomgevingen bij uitstek. Huisvesting die niet zelden geconcentreerd is in campussen. Met elke dag duizenden gebruikers van de ruimten. In deze omgevingen werken we gezamenlijk aan grote én kleine projecten.

De feiten

We zijn – sinds de oprichting door Winold Wijnholds in 2002 - gevestigd in Veenendaal. Met ons team zijn we klaar voor innovatieve projecten en strategische samenwerking met opdrachtgevers.

Winold Wijnholds

Directeur

Winold is oprichter van 2 double you. Visionair en strategieontwikkelaar, maatschappelijk betrokken. Stelt kritische vragen. Heeft een zwak voor vormgeving, gaat voor de menselijke maat.

Dirk Corsèl

Adviseur

Complexe uitdagingen? Dirk schuift graag aan bij de klant, op zoek naar de vraag achter de vraag. Ontrafelt vraagstukken tot hun essentie en vindt samen met de opdrachtgever een oplossing. 

Maarten ten Oever

Adviseur Huisvesting

Voor Maarten is elke opdrachtgever uniek. Vanuit die overtuiging gaat hij op zoek naar de beste huisvestingsoplossing, passend bij de wensen van de gebruikers. Bij ieder project tekent Maarten voor de gewenste ondersteuning.

 

Ontwerp

We verbinden via het label Speez programma’s met ontwerp. Speez is een bureau voor interieurarchitectuur en lichtontwerp met ruime expertise in zorg en onderwijs.

Antoinette Broens

Interieurarchitect

Rianne Nieuwland

Ontwerper

Oscar Rosier

Ontwerper

Huisvestingsadvies

Welke huisvesting biedt ruimte voor de toekomst? Dat is de kern van uw vraag om huisvestingsadvies. U hebt een historisch gegroeid vastgoedbezit. En een meerjarenvisie op de ontwikkelrichting van uw organisatie. Hoe verenigt u die twee?

Projectmanagement

De realisatie van huisvesting vraagt om een adequate projectorganisatie en krachtig projectmanagement. 2doubleyou waarborgt dit. Als projectmanagers begeleiden we de vertaling van het operationeel huisvestingsplan naar te realiseren projecten.

Verandermanagement

De ontwikkeling van huisvesting, impliceert veranderingen voor mensen. Voor gebruikers. Voor individuen. Dat is mooi – maar vraagt ook om zorgvuldigheid. Bij 2doubleyou geven we daarom veel aandacht aan verandermanagement. In twee opzichten.

Adresgegevens

Volg ons